Quina documentació necessito per a demanar el certificat?

Per poder aconseguir la millor qualificació possible és convenient poder disposar del màxim d'informació, pel que fa a les actuacions que s'hagin pogut dur a terme en l'edifici, local o habitatge a certificar, així com totes les dades possibles referents a les instal·lacions existents i els seus consums actuals.

Tot i que som conscients que  de vegades no es possible disposar de tota la informació, el que està clar és que com més informació tinguem sobre l'espai a certificar, més precisos i ajustats a la realitat podrem ser i millor resultat donarà la certificació.

Per aquest motiu des de A² arquitectes recomanem als nostres clients, sempre que sigui possible, poder disposar en el moment de la visita de:

Documentació tècnica com manuals d'usuari, fitxes tècniques, revisions d'instal·lacions, pressupostos o qualsevol altre document, de les instal·lacions de climatització existents com poden ser calderes, escalfadors, aires condicionats, o de qualsevol altre equipament instal·lat, i destinat a l'escalfament o el refredament de l'edifici, local o habitatge.

●   Tota la informació de la que es pugui disposar sobre les reformes realitzades, que hagin afectat a façanes, patis interiors, finestres, ... i que hagin pogut millorar l'aïllament de l'espai a certificar.

●   Les últimes factures de les fonts d'energia emprades per climatitzar l'edifici, local o habitatge, com poden ser la factura del gas, l'electricitat, gasoil, etc.

 

En cas de no poder disposar de tota, o fins i tot cap informació, no et preocupis. Els tècnics d'A² arquitectes, gràcies a la seva experiència podrem ajudar-te a obtenir la millor qualificació amb les dades recollides durant la visita.

Quina documentació necessito per a registrar el certificat?

Contactar

Deixa les teves dades i et truquem, o bé pots contactar amb nosaltres a través de:

634 401 022

info@a2arquitectes.com

LineId: a2arquitectes

Per registrar el certificat d'eficiència energètica i així obtenir l'etiqueta d'eficiència energètica no et cal cap documentació addicional. Nosaltres ens encarregarem de tot el tràmit amb l'administració i tu rebràs en pocs dies l'etiqueta al teu correu electrònic en format pdf.

Col·legi d'arquitectes de Catalunya
Comenta
Comenta a Twitter Comenta a Facebook Comenta a LinkedIn

a2arquitectes © 2013 - Avís Legal