Com ho fem?

- Certificat i etiqueta d'eficiència energètica.

Els passos a seguir són:

●   Contacte

Després d'omplir el formulari de la dreta o posar-se en contacte amb nosaltres amb qualsevol dels altres sistemes de contacte previstos, un dels nostres arquitectes contactarà amb tu per tal de concertar dia i hora per a realitzar la visita.

●   Visita

Durant la visita es prendrà nota de les dades necessàries pel càlcul de la certificació, com son amidament de façanes i finestres i característiques de les instal·lacions existents. En el cas que aquestes instal·lacions puguin estar en alguna zona comunitària és important poder tenir-hi accés durant la visita.

●   Càlcul i redacció del certificat

Amb les dades recollides es procedeix a calcular la demanda i la despesa energètica teòrica, i les seves corresponents emissions de CO₂, per posteriorment comparar-ho amb el que teòricament hauria de consumir un espai de iguals característiques a l'estudiat. A partir d'aquí obtenim la seva qualificació d'eficiència energètica i redactem el certificat, juntament amb una sèrie de recomanacions per a millorar-ne la seva eficiència energètica si és possible.

●   Registre a l'ICAEN

Un cop acabada la certificació el tècnic es posarà en contacte amb tu per comunicar-te la qualificació obtinguda.

Si no vols realitzar cap acció per millorar el seu resultat, procedirem a registrar la certificació a l'ICAEN, per tal que puguis disposar de l'etiquetat d'eficiència energètica el més aviat possible.

L'etiqueta i el certificat els rebràs al per correu electrònic a l'adreça que ens indiquis, en format PDF.

●   Accions de millora de la qualificació obtinguda

Si un cop acabada la certificació t'interessés millorar-ne el resultat i  tècnicament el certificat així ho confirma, et podem ajudar en la redacció de les prescripcions tècniques per realitzar les millores necessàries, així com en la realització de les obres i la redacció del nou certificat i l'obtenció de l'etiqueta d'eficiència energètica amb la nova qualificació.

Contactar

Deixa les teves dades i et truquem, o bé pots contactar amb nosaltres a través de:

634 401 022

info@a2arquitectes.com

LineId: a2arquitectes

Col·legi d'arquitectes de Catalunya
Comenta
Comenta a Twitter Comenta a Facebook Comenta a LinkedIn

a2arquitectes © 2013 - Avís Legal