Perquè nosaltres?

L’equip d’A2 arquitectes està format per arquitectes especialitzats en la certificació energètica d’edificis existents, registrats a l’ICAEN (Institut Català de la Energia) com a tècnics autoritzats per a redactar i emetre els certificats d’eficiència energètica.

Des d’A2 arquitectes ens encarreguem de realitzar totes les gestions necessàries per obtindre l’etiqueta d’eficiència energètica que necessita pel seu immoble. El nostre objectiu és descarregar als nostres clients d’aquesta nova exigència i facilitar al màxim el ja difícil procés de llogar o vendre.

Tots els tècnics som Arquitectes, pel que coneixem bé la morfologia dels immobles que visitem, el que ens permet poder obtenir la millor qualificació per a cada immoble. Alhora també tenim coneixements i formació contrastada pel que fa a criteris per a la rehabilitació energètica, el que ens permet orientar-lo, sobre la manera més efectiva de millorar la qualificació obtinguda pel seu immoble durant el procés de la certificació.

A més, hem rebut formació específica pel que fa al funcionament dels dos programes informàtics reconeguts per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía), com són el CE3 i el CE3X, el que ens permet realitzar l’estudi d’eficiència energètica d’immobles d’ús residencial (edificis sencers, pisos o habitatges unifamiliars) i d’ús terciari (locals comercials i oficines) aprofitant al màxim les seves possibilitats en benefici del client.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de la dreta, o per qualsevol dels altres mitjans que apareixen, li aclarirem qualsevol dubte que pugui tenir i si ho dessitja, en  48 hores podrà disposar d'un certificat d'eficiència energètica, de qualitat, i del rebut d'entrada al registre d'ICAEN.

Contactar

Deixa les teves dades i et truquem, o bé pots contactar amb nosaltres a través de:

634 401 022

info@a2arquitectes.com

LineId: a2arquitectes

Col·legi d'arquitectes de Catalunya
Comenta
Comenta a Twitter Comenta a Facebook Comenta a LinkedIn

a2arquitectes © 2013 - Avís Legal